Cyberlore Majesty Forum Forum Index Cyberlore Majesty Forum
Original Majesty Forum on Cyberlore.com


help
Goto page 1, 2  Next
 
Post new topic   Reply to topic    Cyberlore Majesty Forum Forum Index -> Majesty Technical Assistance
View previous topic :: View next topic  
buffylover06



Joined: 30 Aug 2005
Posts: 6

 PostPosted: Tue Aug 30, 2005 10:40 am    Post subject: help Reply with quote Back to top

Can someone tell me why my game freezes? the sound is there, but no one is walking and i can't click on anything.
_________________
-T-
 
View user's profile Send private message AIM Address
Will the Spellcaster



Joined: 29 Apr 2002
Posts: 499
Location: Somewhere that I teleported too...

 PostPosted: Tue Aug 30, 2005 3:07 pm    Post subject: Reply with quote Back to top

hmmm... Are you sure you didn't open the options/quest info window?
_________________
WizKid
 
View user's profile Send private message Visit poster's website
Spiderman



Joined: 28 Mar 2000
Posts: 3053
Location: Baltimore, MD USA

 PostPosted: Wed Aug 31, 2005 5:40 am    Post subject: Reply with quote Back to top

What are you running? Gold or the originals?

What computer do you have?
_________________
Thwip!
 
View user's profile Send private message
buffylover06



Joined: 30 Aug 2005
Posts: 6

 PostPosted: Tue Sep 06, 2005 8:24 am    Post subject: Reply with quote Back to top

i have a windows XP. i don't think i opened anything. i'm running gold.
_________________
-T-
 
View user's profile Send private message AIM Address
Spiderman



Joined: 28 Mar 2000
Posts: 3053
Location: Baltimore, MD USA

 PostPosted: Wed Sep 07, 2005 5:31 am    Post subject: Reply with quote Back to top

Unfotunately, I don't recall of a solution ever being found here. You can try searching the forum for past threads to see what else has been tried though.
_________________
Thwip!
 
View user's profile Send private message
buffylover06



Joined: 30 Aug 2005
Posts: 6

 PostPosted: Thu Sep 08, 2005 9:06 am    Post subject: Reply with quote Back to top

Thanks anyway
_________________
-T-
 
View user's profile Send private message AIM Address
Alfryd



Joined: 03 Dec 2002
Posts: 914

 PostPosted: Thu Sep 08, 2005 9:43 am    Post subject: Reply with quote Back to top

Damn, that happens to me too. I've noticed it only tends to occur at the end of a music track. Any clue?
_________________
The living are a species of the dead, and a very rare species.
 
View user's profile Send private message
Cooker



Joined: 20 Mar 2000
Posts: 1710

 PostPosted: Mon Sep 12, 2005 4:05 am    Post subject: Reply with quote Back to top

what if you replace the music files with empty files of the same name ?
 
View user's profile Send private message Send e-mail ICQ Number
Spiderman



Joined: 28 Mar 2000
Posts: 3053
Location: Baltimore, MD USA

 PostPosted: Mon Sep 12, 2005 5:46 am    Post subject: Reply with quote Back to top

Or delete the music folder or use the -nosound tag?
_________________
Thwip!
 
View user's profile Send private message
Cooker



Joined: 20 Mar 2000
Posts: 1710

 PostPosted: Mon Sep 12, 2005 6:24 am    Post subject: Reply with quote Back to top

you can try those also Razz
 
View user's profile Send private message Send e-mail ICQ Number
buffylover06



Joined: 30 Aug 2005
Posts: 6

 PostPosted: Mon Sep 12, 2005 7:58 am    Post subject: Reply with quote Back to top

how do i do that? i'm new at this.
_________________
-T-
 
View user's profile Send private message AIM Address
Spiderman



Joined: 28 Mar 2000
Posts: 3053
Location: Baltimore, MD USA

 PostPosted: Tue Sep 13, 2005 6:27 am    Post subject: Reply with quote Back to top

Which option?

Not sure about Cooker's suggestion but to delete the music folder, go into My Computer and find the Majesty folder (not sure what it is under Gold) and hopefully there's a folder in there that's obvious that's it's music. Select it and hit Delete.

To do the -nosound, go into the Majesty folder and right-click the Majesty icon. Choose "Create Shortcut". A new icon should appear in the folder. Right click that and choose "Properties". There should be a pathname or pathline box that ends in .exe" After the doublequote, add -nosound Choose Apply and Okay and then run the game using the shortcut (double-clicking it with the left mouse button).
_________________
Thwip!
 
View user's profile Send private message
Alfryd



Joined: 03 Dec 2002
Posts: 914

 PostPosted: Tue Sep 13, 2005 11:26 am    Post subject: Reply with quote Back to top

I've found just moving the Music folder elsewhere does the job quite nicely, no more freezing. Pity, I rather liked the music. You should be able to play them on iTunes in the background anyway.
_________________
The living are a species of the dead, and a very rare species.
 
View user's profile Send private message
Spiderman



Joined: 28 Mar 2000
Posts: 3053
Location: Baltimore, MD USA

 PostPosted: Wed Sep 14, 2005 6:27 am    Post subject: Reply with quote Back to top

So it sounds it's like the known bug of music not working in Gold...
_________________
Thwip!
 
View user's profile Send private message
buffylover06



Joined: 30 Aug 2005
Posts: 6

 PostPosted: Wed Sep 14, 2005 10:37 am    Post subject: Reply with quote Back to top

thanks for the advice. i'll try it sometime.
_________________
-T-
 
View user's profile Send private message AIM Address
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Cyberlore Majesty Forum Forum Index -> Majesty Technical Assistance All times are GMT - 5 Hours
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum