Cyberlore Majesty Forum Forum Index Cyberlore Majesty Forum
Original Majesty Forum on Cyberlore.com


Majesty Gold Problem

 
Post new topic   Reply to topic    Cyberlore Majesty Forum Forum Index -> Majesty Technical Assistance
View previous topic :: View next topic  
Servant of Krolm



Joined: 27 May 2005
Posts: 57
Location: Maine, U.S.

 PostPosted: Tue Jun 07, 2005 8:06 pm    Post subject: Majesty Gold Problem Reply with quote Back to top

I've have been recently playing Majesty Gold on the family computer because my own computer won't play it anymore. My own computer is Windows 98, but I don't think it is a problem with system requirements, because I used to play it on that computer all the time, but I uninstalled it and took a break for a while. Now whenever the autoplay menu comes up, and I click on Uninstall, nothing happens. It doesn't do anything at all. When I click on Play Majesty or Play Northern Expansion, a Majetsy window comes up that says "could not execute game". Does anyone have any idea of how I can reinstall it and play it again?
_________________
All hail Ithacus, the Great Ranger-Mage and loyal servant of Krolm.
 
View user's profile Send private message
evanescenceguyem



Joined: 15 Nov 2004
Posts: 19
Location: Indiana

 PostPosted: Wed Jun 08, 2005 11:02 am    Post subject: Re: Majesty Gold Problem Reply with quote Back to top

Servant of Krolm wrote:
I've have been recently playing Majesty Gold on the family computer because my own computer won't play it anymore. My own computer is Windows 98, but I don't think it is a problem with system requirements, because I used to play it on that computer all the time, but I uninstalled it and took a break for a while. Now whenever the autoplay menu comes up, and I click on Uninstall, nothing happens. It doesn't do anything at all. When I click on Play Majesty or Play Northern Expansion, a Majetsy window comes up that says "could not execute game". Does anyone have any idea of how I can reinstall it and play it again?


Hey look at the thread right below yours... I had the same problem.
_________________
-Evan
 
View user's profile Send private message AIM Address
Alberinian Wildmaster



Joined: 26 Mar 2005
Posts: 298
Location: Travelling to Distant Lands

 PostPosted: Wed Jun 08, 2005 7:50 pm    Post subject: Reply with quote Back to top

Um, maybe you just need to install it, not uninstall it.
_________________
I am the Master of the Wild!!!
 
View user's profile Send private message
Servant of Krolm



Joined: 27 May 2005
Posts: 57
Location: Maine, U.S.

 PostPosted: Wed Jun 08, 2005 8:29 pm    Post subject: Reply with quote Back to top

It says its already installed! It just wont let me uninstal, or play the game.
_________________
All hail Ithacus, the Great Ranger-Mage and loyal servant of Krolm.
 
View user's profile Send private message
evanescenceguyem



Joined: 15 Nov 2004
Posts: 19
Location: Indiana

 PostPosted: Thu Jun 09, 2005 11:18 am    Post subject: Reply with quote Back to top

Do I have to give you the hyperlink?

There: http://www.cyberlore.com/phpBB2/viewtopic.php?t=5552
_________________
-Evan
 
View user's profile Send private message AIM Address
Servant of Krolm



Joined: 27 May 2005
Posts: 57
Location: Maine, U.S.

 PostPosted: Thu Jun 09, 2005 7:20 pm    Post subject: Reply with quote Back to top

I didn't think I had the same problem as you, but it worked. Thanks! and Thank you Lurn for suggesting that!
_________________
All hail Ithacus, the Great Ranger-Mage and loyal servant of Krolm.
 
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Cyberlore Majesty Forum Forum Index -> Majesty Technical Assistance All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum