Cyberlore Majesty Forum Forum Index Cyberlore Majesty Forum
Original Majesty Forum on Cyberlore.com


2 Questions for you guys...
Goto page Previous  1, 2
 
Post new topic   Reply to topic    Cyberlore Majesty Forum Forum Index -> Quest Tips & Tricks
View previous topic :: View next topic  
MM_kNiGhT



Joined: 11 Oct 2005
Posts: 7
Location: www.gamespyarcade.com

 PostPosted: Mon Oct 17, 2005 9:20 pm    Post subject: Reply with quote Back to top

*THE WIZARD* wrote:
i can't get it
hmm.. they work for me when i play original majesty...
_________________
Gamespy Arcade - www.gamespyarcade.com

Majesty Masters Clan - http://s2.phpbbforfree.com/forums/majestymasters.html
 
View user's profile Send private message Visit poster's website
Will the Spellcaster



Joined: 29 Apr 2002
Posts: 499
Location: Somewhere that I teleported too...

 PostPosted: Mon Oct 17, 2005 9:56 pm    Post subject: Reply with quote Back to top

MM_kNiGhT wrote:
*THE WIZARD* wrote:
i can't get it
hmm.. they work for me when i play original majesty...


He means he can't get to the page; in another of his posts, he said majestyquest.com shows as "this page cannot be found".
_________________
WizKid
 
View user's profile Send private message Visit poster's website
Spiderman



Joined: 28 Mar 2000
Posts: 3053
Location: Baltimore, MD USA

 PostPosted: Tue Oct 18, 2005 6:07 am    Post subject: Reply with quote Back to top

You sure? Wouldn't he have said it in that thread then?
_________________
Thwip!
 
View user's profile Send private message
Will the Spellcaster



Joined: 29 Apr 2002
Posts: 499
Location: Somewhere that I teleported too...

 PostPosted: Tue Oct 18, 2005 8:02 pm    Post subject: Reply with quote Back to top

He did in the thred "??????".

You've replied in that too, it's the same person. :D


EDIT: It's here.

Near the bottom of the page.
_________________
WizKid
 
View user's profile Send private message Visit poster's website
Spiderman



Joined: 28 Mar 2000
Posts: 3053
Location: Baltimore, MD USA

 PostPosted: Wed Oct 19, 2005 5:50 am    Post subject: Reply with quote Back to top

Right, but why would he say the same thing here?

I'm thinking he meant that he can't get the cheats to work in Majesty...
_________________
Thwip!
 
View user's profile Send private message
Will the Spellcaster



Joined: 29 Apr 2002
Posts: 499
Location: Somewhere that I teleported too...

 PostPosted: Wed Oct 19, 2005 9:24 am    Post subject: Reply with quote Back to top

Looking back at that section, I think he means that he can't get the download patch you suggested, and as such can't use the monster wave cheats.
_________________
WizKid
 
View user's profile Send private message Visit poster's website
Spiderman



Joined: 28 Mar 2000
Posts: 3053
Location: Baltimore, MD USA

 PostPosted: Thu Oct 20, 2005 6:07 am    Post subject: Reply with quote Back to top

Ah, that makes sense.
_________________
Thwip!
 
View user's profile Send private message
*THE WIZARD*



Joined: 09 Oct 2005
Posts: 20

 PostPosted: Tue Oct 25, 2005 6:28 am    Post subject: Re: 2 Questions for you guys... Reply with quote Back to top

Twylah Skye wrote:

Hit "enter" and type any of the following:
NIGHT OF THE LIVING DEAD
PREPARE TO DIE
PUMP UP THE VOLUME
GOBLIN RUSH
GIVE ME ACTION



I tipe one in and nothing happens
 
View user's profile Send private message
Spiderman



Joined: 28 Mar 2000
Posts: 3053
Location: Baltimore, MD USA

 PostPosted: Wed Oct 26, 2005 6:02 am    Post subject: Reply with quote Back to top

What version is your game? Did you download any patches?
_________________
Thwip!
 
View user's profile Send private message
Will the Spellcaster



Joined: 29 Apr 2002
Posts: 499
Location: Somewhere that I teleported too...

 PostPosted: Wed Oct 26, 2005 2:26 pm    Post subject: Reply with quote Back to top

Oh, and you have to hit "enter" after you type it too.
_________________
WizKid
 
View user's profile Send private message Visit poster's website
*THE WIZARD*



Joined: 09 Oct 2005
Posts: 20

 PostPosted: Thu Oct 27, 2005 3:00 am    Post subject: Reply with quote Back to top

I know
 
View user's profile Send private message
Apple



Joined: 20 Jan 2000
Posts: 2656

 PostPosted: Thu Oct 27, 2005 6:15 am    Post subject: Reply with quote Back to top

Did you install the patches after downloading them?

Does it write version 1.4 or something like that somewhere in the title screen?

In a Single Player game, try pressing enter and typing:
Prepare to Die <enter>
Did you get a lose game screen within say 5 - 10 minutes?

:mrgreen:
 
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Cyberlore Majesty Forum Forum Index -> Quest Tips & Tricks All times are GMT - 5 Hours
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum