Cyberlore Majesty Forum Forum Index Cyberlore Majesty Forum
Original Majesty Forum on Cyberlore.com


using tcp/ip

 
Post new topic   Reply to topic    Cyberlore Majesty Forum Forum Index -> Multiplayer Majesty
View previous topic :: View next topic  
Bummer



Joined: 30 Jun 2003
Posts: 5
Location: california

 PostPosted: Wed Aug 13, 2003 8:21 pm    Post subject: using tcp/ip Reply with quote Back to top

im trying to get a game going using tcp/ip instead of gameranger...can anyone help me out here? i cant find anything on the faq or the readme and this bloody port thing is confusing...where does the ip address go?

thanks in advance...
 
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address
Goldy_Bear



Joined: 13 Aug 2000
Posts: 2588
Location: Texas

 PostPosted: Wed Aug 13, 2003 10:39 pm    Post subject: using tcp/ip Reply with quote Back to top

As a relatively long standing member I cannot remember or think of any other members here that have played multi-player games using TCP/IP. I wish you luck in figuring it out. Please post to tell us all how it is done if you do.
 
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address ICQ Number
M



Joined: 10 Mar 2003
Posts: 421
Location: Right here

 PostPosted: Thu Aug 14, 2003 4:57 am    Post subject: using tcp/ip Reply with quote Back to top

I've played usig TCP/IP before. It's fine to leave the port nuMber as it is. If you're hosting, you can then go straight to the gaMe setup screen. If you're not hosting, you have to put the saMe port nuMber in the 'Port Number' field and the host's IP address in the other.
 
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Cyberlore Majesty Forum Forum Index -> Multiplayer Majesty All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum