Cyberlore Majesty Forum Forum Index Cyberlore Majesty Forum
Original Majesty Forum on Cyberlore.com


data

 
Post new topic   Reply to topic    Cyberlore Majesty Forum Forum Index -> Majesty Technical Assistance
View previous topic :: View next topic  
Vizzerdrix



Joined: 04 Jul 2002
Posts: 230
Location: Frisco

 PostPosted: Tue Jul 09, 2002 6:06 pm    Post subject: data Reply with quote Back to top

if i change the data around in the majesty files, does the game get screwed up?
 
View user's profile Send private message
TaleSpinner



Joined: 08 Sep 2000
Posts: 2018
Location: Melbourne, Victoria, Australia

 PostPosted: Wed Jul 10, 2002 12:48 am    Post subject: data Reply with quote Back to top

Yes.
 
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Vizzerdrix



Joined: 04 Jul 2002
Posts: 230
Location: Frisco

 PostPosted: Wed Jul 10, 2002 4:05 pm    Post subject: data Reply with quote Back to top

can you change around the data regarding your kingdom's stats and have your heroes have super high strength and etc?
 
View user's profile Send private message
Steven Of Nine



Joined: 26 Jul 2000
Posts: 1567
Location: Plano, TX, USA

 PostPosted: Thu Jul 11, 2002 6:49 am    Post subject: data Reply with quote Back to top

Yes, you can. You play the game and the heroes will develop their skills well enough.
 
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Cyberlore Majesty Forum Forum Index -> Majesty Technical Assistance All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum